Job opportunities

Projectleider ecologie – Zwolle

Projectleider ecologie - Zwolle

Beschik jij over brede ecologische- en soortenkennis? Kun jij natuurontwikkelingsprojecten voor onze klanten waarmaken, waarbij je rekening houdt met de natuurbelangen? Zie jij het binnenhalen van nieuwe projecten als een uitdaging en heb je een aantal jaren ervaring? Als projectleider ecologie heb jij deze kwaliteiten in huis.

intro

Je bent verantwoordelijk voor de voortgang en kwaliteit van projecten en je adviseert opdrachtgevers over de ecologische aspecten binnen ruimtelijke vraagstukken. Tevens ben jij medeverantwoordelijk voor het op peil houden van de werkvoorraad. Je voert zelfstandig, maar ook in teamverband ecologische onderzoeken uit. De projecten lopen uiteen van natuurontwikkelingsprojecten, natuurtoetsen en passende beoordelingen tot infrastructurele projecten. Naast de lopende projecten ben je ook verantwoordelijk voor het werven van nieuwe projecten.

Je bent in staat randvoorwaarden te schetsen en risico-inschattingen te maken die flora en fauna stelt. Met jouw soortenkennis ben je in staat resultaten om te zetten naar adviezen. Het geven van overtuigend advies behoort tot je taken waarbij je voortdurend zoekt naar de juiste balans tussen de soms tegengestelde belangen. 

Als projectleider ecologie van Econsultancy sta je er niet alleen voor. Samen met het team van Econsultancy worden projecten naar een hoger niveau getild. Onze mensen zijn het kloppend hart van ons bedrijf. Stuk voor stuk avonturiers binnen hun vakgebied. Met beide benen op de grond staan ze in de modder, het water of het bos. Op een industrieterrein, in een bouwput, of gewoon op kantoor. Onze mensen zijn overal.

Econsultancy is een onafhankelijk ingenieursbureau. In opdracht van overheden, het bedrijfsleven en particulieren voeren wij projecten uit op het gebied van bodem, waterbodem, water, infra, archeologie, ecologie, geluid en lucht. Wij ondersteunen bij het oplossen van milieuvraagstukken.

Wat heb je in huis?

– Je beschikt over een HBO- of academisch werk- en denkniveau;
– Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring;
– Je hebt een brede ecologische- en soortenkennis;
– Je beschikt over een specialisme op één of meerdere soortgroepen;
– Je bent op de hoogte van technische en juridische actualiteiten op het gebied van vigerende natuurwet- en regelgeving;
– Je beschikt over een netwerk van bedrijven, overheden en kennisinstituten;
– Je bent gedreven om nieuwe projecten te verwerven;
– Ervaring met landschappelijke en ecologische inpassing is een pre.

Wat bieden wij jou?

– Een platte organisatiestructuur en informele werksfeer;
– Naast feestdagen krijg je bij ons 25 vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding en pensioenopbouw;
– Een arbeidsovereenkomst van 32 tot 40 uur per week;
– Telefoon en laptop van de zaak;
– Bij ons is tijdschrijven (urenregistratie) niet nodig;
– Een flexibel werkrooster;
– De mogelijkheid je te specialiseren in een bepaalde richting;
– Er is uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

solliciteren

Wil jij werken in een dynamisch bedrijf en ben jij de persoon die wij zoeken? Solliciteer via het formulier op hun website. Vragen? Neem gerust contact met ons op via HRM@econsultancy.nl of bel 088 500 1 600.