Job opportunities

Vleermuisonderzoek – Rotterdam

Vleermuisonderzoek - Rotterdam

Volg jij de studie Bos- en Natuurbeheer, (Toegepaste) Biologie of Diermanagement en wil je graag komend seizoen (2021) ervaring opdoen in het veld? Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar zelfstandige, accurate veldwerkers die in de avonduren en enkele keren ook in de vroege ochtend beschikbaar zijn.

over de vacature

Vanaf 15 april 2021 gaat het vleermuisseizoen van start. We hebben verschillende opdrachten in Rotterdam, het westen van Noord-Brabant, Zuid-Holland, Noord-Holland, Zeeland en Utrecht.

Vleermuisonderzoek houdt in dat een locatie, doorgaans een gebouw, per ronde gedurende twee uur geobserveerd wordt om (mogelijke) aanwezigheid van verblijfplaatsen van vleermuizen aan te tonen, dan wel uit te sluiten. Volgens protocol worden voor elke locatie twee avondrondes en één ochtendronde uitgevoerd. Op sommige locaties zal tevens onderzoek naar gierzwaluwen gewenst zijn.

Uiteraard word je intern opgeleid en krijg je geschikte apparatuur tot je beschikking. Daarnaast wordt er een goede vergoeding geboden. Wij zorgen ervoor dat niemand onvoorbereid te werk gaat. In sommige gevallen zal je met twee personen op pad gaan. Let wel dat je na zonsondergang aan het werk zult zijn en een enkele keer voor zonsopgang. Omdat de onderzoeken weersafhankelijk zijn is flexibiliteit noodzakelijk. Een voordeel hiervan is dat je tijdens je onderzoek nooit in de regen zult staan!

Wat verwachten wij van jou?

– Je volgt de studie Bos- en Natuurbeheer, (Toegepaste) Biologie of Diermanagement of hebt deze afgerond;
– Beschikbaar tussen 15 april 2021 en 15 juli 2021 voor ten minste twee rondes (2 á 3 uur per ronde) per week;
– Beschikbaar op flexibele dagen in verband met het weer;
– In het bezit van een auto of vervoer (onderzoekslocaties zijn vaak slecht bereikbaar met het OV);
– Werkervaring komt goed van pas;
– Je bent zelfstandig en accuraat;
– Woonachtig in de omgeving is een pré;
– Ervaring is een pré.

Wat bieden wij jou?

Per ronde ontvang je een goede vergoeding.

vragen en solliciteren

Reageer met je CV en motivatie via het formulier op de website. Vragen? Neem gerust contact met ons op via HRM@econsultancy.nl of bel 088 500 1 600.