Job opportunities

Veldecoloog vogel- en vleermuisonderzoek

Veldecoloog vogel- en vleermuisonderzoek

Als veldecoloog heb je een afwisselende en uitdagende functie op het gebied van o.a. vogels en vleermuizen.

INFO

VanderHelm Milieubeheer bv

Datum plaatsing: 07 januari 2020

24-32 uur per week Berkel en Rodenrijs

Uiterste reactiedatum: 19 januari 2020

Omschrijving

VanderHelm Bedrijven is dé bodembrede dienstverlener. Wij adviseren en ondersteunen onze klanten op het gebied van Milieu, Civiel & Infra en Ecologie. De combinatie van activiteiten maakt ons onderscheidend en vernieuwend en zo kunnen wij onze relaties zoals projectontwikkelaars, aannemers en overheden, ontzorgen met diverse vraagstukken.
VanderHelm is een echt familiebedrijf en dat zie je overal in terug. Onze mensen vormen het belangrijkste werkkapitaal, want zonder hen staat alles stil. Mensen een kans geven om zichzelf te ontwikkelen, hun kwaliteiten benutten en bovenal zorgen dat ze het naar hun zin hebben; dat zijn onze
belangrijkste kernwaarden. Wij zijn trots op onze collega’s en onze collega’s zijn trots om bij VanderHelm te werken. Wij zijn op zoek naar een Veldecoloog (vogel- en vleermuisonderzoeker).

Wat ga je doen?

Als veldecoloog heb je een afwisselende en uitdagende functie op het gebied van o.a. vogels en vleermuizen. De onderzoeksperiode voor vogels en vleermuizen loopt van februari tot en met september. In deze periode voer je ’s avonds en ’s nachts veldwerk uit om o.a. verblijfplaatsen in kaart te brengen. In verband met de veiligheid werken wij dan altijd in teamverband. Onze onderzoeken vinden met name plaats in Zuid- of Noord-Holland. In overleg bepalen we voor hoeveel uur deze functie wordt ingevuld. We bieden de mogelijkheid om buiten het vogel- en vleermuisseizoen bij ons aan de slag te gaan op de afdeling Bodem. Als (assistent) milieutechnisch veldmedewerker kom je op de meest uiteenlopende locaties voor het nemen van monsters van grond, bouwstoffen, water en/of waterbodem. Het kan voorkomen dat je ’s ochtends monsters neemt van een depot zand op een industrieterrein en dat je ’s middags grondboringen zet in een drukke winkelstraat. Ook bij deze afdeling werken wij in teams van twee personen zodat je, zeker in het begin, dit vak kan leren van een ervaren collega.

Wie ben jij?

Je bent enthousiast, wilt graag met deze baan aan de slag, bent bereid om ’s avonds en ’s nachts te werken, flexibel inzetbaar en hebt affiniteit met ecologie en vleermuizen. Maak werk van je talent, wij zijn op zoek naar jou! Pak je kans bij VanderHelm Bedrijven als: Veldecoloog vogel- en vleermuisonderzoek (v.a. 24 uur)
 Je beschikt over een rijbewijs B.
 Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
 Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden.
 Je bent punctueel, geordend en werkt gestructureerd.
 Je beschikt over basiskennis van vogels en/of vleermuizen.
 (Werk)ervaring op het gebied van ecologie en/of milieu is een meerwaarde.

Enthousiast?

Ben jij de veldecoloog die ons team komt versterken? Tijdens een gesprek maken we graag kennis met
jou en vertellen wij meer over ons en over deze functie. Stuur je sollicitatie met bijgevoegde CV voor 10-01-2020 naar l.vanmontfoort@vdhelm.nl. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met mevrouw L. van Montfoort via het telefoonnummer 010-2492460.