Job opportunities

Regiobeheerder Zuid

Regiobeheerder Zuid

Als regiobeheerder ben jij de spil tussen binnen en buiten en tussen beleid en uitvoering. Je zet de grote lijnen binnen je beheereenheid uit, je ziet toe op een goede werkvoorbereiding en een efficiënte werkplanning.

dit ga je doen

De afdeling Terreinbeheer is volop in ontwikkeling! In deze nieuwe functie stuur je een divers en integraal team van vijf boswachters en twee terreinmedewerkers in de regio Zuid aan. Als regiobeheerder ben jij de spil tussen binnen en buiten en tussen beleid en uitvoering. Je zet de grote lijnen binnen je beheereenheid uit, je ziet toe op een goede werkvoorbereiding en een efficiënte werkplanning. Dat doe je uiteraard niet alleen, maar samen met je team. Door te sturen op output weten én doen jouw medewerkers waar ze goed in zijn. Waar nodig stuur je bij en coach en help je je mensen zich te ontwikkelen tot echte professionals in hun vakgebied.

Zowel intern als extern ben je het eerste aanspreekpunt voor het landschap. Je hebt contacten met externe partijen zoals gemeentelijke en provinciale overheden op ambtelijk niveau, samenwerkingspartners, media, bezoekers en vrijwilligers. Verder zorg je voor een goed algemeen, financieel en personeelsbeleid. De processen binnen jouw beheereenheid zijn op orde en worden door iedereen in je team nageleefd. Je onderschrijft onze kernwaarden en draagt deze uit.

wie ben jij
  • Minimaal een Hbo-opleiding op het gebied van bos- en natuurbeheer met ruime werkervaring met het aansturen van teams met een grote diversiteit
  • Je bent een geboren en verbindend leider met charisma en natuurlijk overwicht
  • Je bent in staat om zowel het individu als het team te coachen en te enthousiasmeren om het beste uit zichzelf te halen
  • Je hebt ervaring met situationeel leidinggeven en weet wanneer je welke vaardigheid moet inzetten
  • Je bent besluitvaardig, resultaatgericht en een uitstekende organisator
Wat biedt Utrechts Landschap jou?
  • De mogelijkheid om bij een organisatie te werken die opkomt voor de belangen van de natuur en het erfgoed in de provincie Utrecht
  • Een plek om het beste uit jezelf te halen en waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen
  • Een aanstelling voor één jaar die bij goed functioneren wordt omgezet in een vast dienstverband
  • Een sfeervolle werkplek in het nieuw te bouwen regiokantoor in Amerongen
  • Inschaling in schaal 7 volgens de Raam‐cao Bos en Natuur deel Landschappen (per 1 juli 2020 tussen € 3.280,38 en maximaal € 4.484,90 bruto per maand bij een 37-urige werkweek).
heb je belangstelling

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Arjan van den Heuvel (Afdelingshoofd Terreinbeheer) telefoonnummer 030 2219990. Stuur je uitgebreide motivatie voor donderdag 9 juli. a.s. naar m.kleinherenbrink@utrechtslandschap.nl. De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op donderdag 16 juli. De tweede ronde vindt plaats in de week van 20 juli. Ons streven is de procedure voor 1 augustus af te ronden. Een casus e/o een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.