PROJECTMEDEWERKER NATUURONTWIKKELING

This vacancy is for Dutch speakers only!

ARK Natuurontwikkeling is in juni 1989 opgericht om de natuur én ons denken over de natuur in beweging te brengen. ARK zet concrete voorbeeldprojecten op en ontwikkelt nieuwe natuurgebieden. In Nederland en het nabije buitenland. Na 30 jaar is onze visie nog steeds vernieuwend. ARK Natuurontwikkeling wil de ontwikkeling van spontane, robuuste en toegankelijke natuur aanjagen. Omdat het geven van ruimte aan vrije, nieuwe natuur een onmisbare aanvulling is op het beschermen, herstellen en beheren van de natuur die we nog hebben. ARK Natuurontwikkeling is een stichting met circa 30 medewerkers. ARK is een platte organisatie met korte lijnen, waar slagvaardigheid belangrijk is. De bedrijfsvoering wordt vanuit het kantoor in Nijmegen verricht; de meeste medewerkers werken vanuit huis.

Wij zoeken een Projectmedewerker Natuurontwikkeling (32 uur per week)

FUNCTIE

Als projectmedewerker natuurontwikkeling ben je met name betrokken bij het opzetten en uitvoeren van voorbeeldprojecten die gericht zijn op de inzet van natuurlijke processen zoals begrazing, waaronder onze wisentenprojecten.

Je voert de (deel)projecten uit, en helpt bij projectramingen en verantwoordingen. Je werkt mee aan het uitdragen, communiceren en delen van de resultaten van de projecten. Ook ondersteun je de ontwikkeling van nieuwe projecten. Je bouwt kennis en competenties op over natuurontwikkeling.

Je werkt nauw samen in projectteams, met de projectleiders en andere projectmedewerkers.

GEVRAAGDE ERVARING EN KWALITEITEN

  • Je bent professioneel en hebt een open manier van communiceren.
  • Je kunt zelfstandig werken en bent resultaatgericht.
  • Je hebt een pro-actieve houding en bent flexibel.
  • Je bent goed in staat om met creatieve oplossingen te komen en hebt een goed omgevingsbewustzijn.
  • Mondeling en schriftelijk ben je vaardig, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Je bent natuurlijk gek op de natuur, en hebt een gedegen kennis van en passie voor natuurontwikkeling in het bijzonder.
  • Je hebt een groene HBO of academische opleiding en je hebt tenminste twee, bij voorkeur meer dan vijf, jaar relevante werkervaring.

ARBEIDSVOORWAARDEN

  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 jaar met de intentie tot verlenging voor onbepaalde tijd. De functie is voor 32 uur/week.
  • Het brutosalaris bedraagt maximaal € 3.702 op basis van 40 u/w, afhankelijk van ervaring.

Herken je jezelf hierin? Solliciteer dan meteen via info@ark.eu o.v.v. ‘projectmedewerker’. Of neem contact op met Esther Blom (adjunct-directeur), 06-29535904.

Graag solliciteren vóór 20 februari 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.