Job opportunities

Medewerker content

Medewerker content

Ben jij een pro op het gebied van creatieve content en heb je veel kennis van de Noord-Hollandse natuur? Zou jij het geweldig vinden om jouw kennis en ervaring in te zetten voor een mooier Noord-Holland? Heb jij de creativiteit in huis om onze natuurorganisatie op de kaart te zetten met inspirerende natuurverhalen en vernieuwende content, lees dan vooral verder! 

Wat ga je doen als Medewerker content?

Je gaat aan de slag binnen een klein, slagvaardig communicatie- en marketingteam dat hard timmert aan de weg om de natuurorganisatie verder te laten groeien. Als Medewerker content ben je een echte uitvoerder en zet je natuurkennis en ervaring in om tot sterke eindproducten te komen. Je creëert verbluffende content; natuurverhalen in beeld en geluid (bijv. podcasts) over de Noord-Hollandse natuur. Je zet daarbij je kennis over het landschap en de soorten planten en dieren die daar leven volop in. Je schrijft teksten, voorziet ze van beeldmateriaal en je ontwikkelt en monteert video- en geluidmateriaal. Je ontwikkelt fiets- en wandelroutes. Je plaatst content op onze sociale mediakanalen en website en beantwoordt vragen van volgers.

wie ben jij?

Je bent enthousiast, neemt initiatief en ziet kansen. Met jouw kennis van natuur en landschap voel je feilloos aan welke content past bij elke doelgroep. Je hebt een MBO+ opleiding afgerond op het gebied van communicatie en media. Je hebt kennis van SEO en past het toe bij het schrijven van teksten. Je hebt de ‘drive’ om je producties altijd beter te maken. Je kunt goed samenwerken, bent toegankelijk en vragen vanuit de organisatie vertaal je gemakkelijk naar heldere content. Je bent sterk in teksten schrijven en voor het ontwikkelen en produceren van communicatiemiddelen zoals filmpjes en video’s draai jij je hand niet om. Voor jou is zo nu en dan ’s avonds of in het weekend werken geen probleem. Je bent gewend te werken met programma’s zoals Adobe Première Pro, Adobe Lightroom, I-movie, Zoom en InDesign.

wat bieden wij?

Wij bieden je een informele en dynamische werkomgeving met korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid, met veel ruimte voor eigen inbreng en nieuwe initiatieven. We werken nu nog even vanuit huis, maar hopelijk straks weer vanuit een fantastische moderne werkplek in een 100% duurzaam kantoorpand in Heiloo. De functie is ingeschaald in 5 conform de CAO Bos en Natuur. Het salaris bedraagt circa € 2635,- tot maximaal € 3266,- bij een fulltime dienstverband van 37 uur.

solliciteren

Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Laat zien wat je in huis hebt met een zelf geproduceerd filmpje (max. 2 minuten) waarin je je motivatie en ervaring laat zien. Bij voorkeur ontvangen we je CV in een pdf. Het filmpje en je CV stuur je naar personeelszaken@landschapnoordholland.nl o.v.v. Medewerker Content. De sluitingstermijn is 31 maart a.s., de eerste gesprekken vinden plaats op maandag 12 april 2021 via Microsoft Teams. Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Ilse Miedema, Hoofd Marketing & Communicatie, 088 0064477.