Job opportunities

Junior Projectleider

Junior Projectleider

Wil jij je samen met ons inzetten voor een groene duurzame wereld? Ben je daarnaast proactief en houd je van aanpakken? Dan zoekt IVN jou!

Voor de regio Oost zoeken wij een 
Junior Projectleider
voor 32-36 uur per week 
Standplaats Lelystad

over IVN

IVN Natuureducatie zet zich als landelijke non-profit organisatie in voor een groen, gezond en duurzaam Nederland. Dit doen we door de natuur in de harten van mensen te brengen. We laten jong en oud actief ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur is. Samen met 150 beroepskrachten, 25.000 leden en 170 vrijwilligersafdelingen organiseren we natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Daarbij focussen we op vier kernthema’s: Kind & natuur, Natuur in de buurt, Natuur & recreatie en Natuur & gezondheid. IVN is ervan overtuigd dat kennis van en betrokkenheid bij de natuur, duurzaam handelen stimuleert. IVN: beleef de natuur!

De functie

Als junior projectleider lever je een bijdrage aan de voorbereiding, uitvoering en evaluatie van (deel)projecten in de provincie Flevoland. Je organiseert evenementen en andere activiteiten. Je verricht diverse organisatorische werkzaamheden. Ook draag je bij aan de verwerving en ontwikkeling van nieuwe projecten. Je werkt samen met en ondersteunt projectleiders en senior projectleiders. Je weet hun projecten verder te brengen door mee te denken, je proactief op te stellen en de juiste vragen te stellen. Je zult werkzaam zijn in projecten die vallen onder alle thema’s van IVN: Kind & Natuur, Natuur in de Buurt, Natuur & Recreatie en Natuur & Gezondheid. Je werkt samen in het team van Regio Oost (Flevoland, Gelderland en Overijsel) en bent werkzaam vanuit het kantoor in Lelystad. 

Het profiel
  • WO/HBO werk- en denkniveau met minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de thema’s van IVN en het werken met vrijwilligers;
  • Je bent proactief en signaleert kansen die bijdragen aan de ontwikkeling van een project;
  • Je bent een planner, behoudt overzicht, stelt prioriteiten en bereikt daarmee de gestelde doelen op succesvolle wijze;
  • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van projectmatig werken;
  • Je bent communicatief sterk en kunt je goed schriftelijk en digitaal (o.a. via social media) uitdrukken; 
  • Je bent een echte netwerker en in staat een netwerk op te bouwen en verder uit te breiden;  
  • Je bent een flexibele teamspeler, kan goed zelfstandig werken en kan snel schakelen; 
  • Je hebt enige ervaring met het werven van nieuwe (financiële) middelen voor projecten;
  • Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen op het gebied van natuur en duurzaamheid.

Bij IVN werken we vaak met kwetsbare groepen zoals kinderen en ouderen. Daarom vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Een VOG geeft aan dat jouw gedrag geen belemmering vormt voor deze functie. IVN zal zorg dragen voor het aanvragen van de VOG en voor de kosten hiervan.

Werken bij IVN

Bij IVN kom je in een dynamische organisatie waar je samen met bevlogen, ambitieuze collega’s bouwt aan de toekomst van IVN. Samenwerking, ontwikkeling en groei staan daarbij centraal: in teamverband en op persoonlijk niveau. Wij stimuleren jou om jezelf te ontwikkelen, en jij pakt de mogelijkheid te groeien in je werk en in je persoonlijke vaardigheden. 
Je wordt onderdeel van het team regio Oost (Flevoland, Gelderland en Overijsel). Een gedreven en betrokken team van vijfentwintig mensen. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een goed primair- en secundair arbeidsvoorwaardenpakket volgens de CAO Sociaal Werk. De functie is ingedeeld in schaal 8. Er is een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast is er een groeibudget dat je kan inzetten voor jouw ontwikkeling. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor de duur van één jaar, met uitzicht op langer. De functie is voor 32 tot 36 uur dit in overleg. 

Interesse?

Vul het sollicitatieformulier in en upload je motivatie en cv.in PDF ter attentie van Joline de Weerdt Regiodirecteur Oost. Je reactie ontvangen we graag uiterlijk 22 november 2020. Der eerste gespreksronde is op dinsdag 1 december 2020 en de 2e ronde is op dinsdag 8 december 2020. Voor vragen kan je contact opnemen met de afdeling P&O, 020-6228115.